Pusat Sains Negara offer kerja kat saya

Tnegahrai tadi saya dapat satu panggilan yang offer saya kerja part time start esok sampai khamis depan di Pusat Sains Negara. Ada event jadi, nk pakaila orang tuk tolong diorang ni.. Event apa eh?
Tadi orang tu tanya nak kerja kejap ker kerja lama..saya kata kerja kejap jerla yang part time..Tapi, tak boleh jugaklah nak join..kan saya ni full time kerja! Kang bos tahu, abehlah saya...part time dari office jer bolehla...
Kerja tu 8 jam sehari..dibayar RM5/jam...Kalo saya duk kat KL sure sy dah kerja...


kredit to psn.gov.my


6 comments:

  1. oo boleh lah ni kan , kalau adik saya nk kerja..

    ReplyDelete
  2. Ala sayang plak, tapi yela kan jauh pulak..
    Kalau diorang leh start lewat ptg ok la kan :)

    ReplyDelete
  3. Bagus juga tu ambik cuti seminggu gi wat part time. Jahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...