Produk berkesan tuk lebam bawah mata!

Asalnya saya search psl shiseido mask pastu terjumpalah mende alah ni ha.
Memang saya dok risaukan lebam bawah mata saya ni ha. Bukan apa...lingkaran gelap sokmo ada tau! Padahal saya dah cuba dapatkan tidur dan rehat yang secukupnya. Jadi, disebabkan teruja dengan seorang blogger ni post psl keberkesanannya jadi saya tryla cari supplier yg boleh kasi harga paling berbaloi! hehe.. sebagai pengguna kena survey dulu kan...mestilah kita nak mende yang murah jika diberi pilihan produk sama jer semua. beul tak? Jadi, saya berjaya..Terusla order dan kebetulan orang tu memang buat delivery ari isnin. Nasib saya sangat baik sebab dia amik risiko pos dulu barang saya even saya belum bayar! Sng bagus kan... Bukan apa, saya lum sempat online masa tu. Bila dah online, saya pun buatlah transfer maybank2u...


Korang tau tak mende tu camner? namanya Pilaten Crystal Collagen Eye Mask! Jom nak tunjuk gambar yg saya cilok kat google jer




Kalau dah memang namanya pompuan kan..care sikitlah psl beauty ni... aritu dah order VCO...2X dah tau! kberkesannannya sangat dirasai! Maaf yer..saya belum bersedia nk buat testimonial..Yang eye mask ni pun nanti saya akan buat jugak testimonial sekali dengan VCO ar yer...

sedikit info pasal eye mask ni.

sangat bermanfaat untuk menghilangkan garis halus di sekitar bawah mata,lebam hitam di bawah mata, removes puffiness and prevent aging. Dengan pemakaian yang teratur, hasil akan sangat menakjubkan.
Product Ingredients
  • Collagen,
  • L-C,
  • hyaluronic acid,
  • glycyrrhizic acid,
  • hydrolyzed mucopolysaccharides

*Cara penggunaanpakai sehingga masker mengering. Anda akan akan rasa masker yang mulanye macam jely & akhirnye bila kering ia akan bertukar macam kertas sebb collogen semua da menyerap pada kulit.
2 - 3 kali seminggu
(pengguna pertama kali = 1 kali sehari selama 6 hari kemudian hanya menggunakannya sebagai rutin selama 2 -3 kali seminggu)

Tak sabar nk tunggu barang ni sampai. sok sampaila kot..harap2nya.


3 comments:

  1. Betul-betul berkesan ke kak? Saya pun ada masalah yang sama.. Dah tak tahu macam mana nak mengatasi..=(

    ReplyDelete
  2. salam,
    cubalah gunakan hirisan timun. gunakan pada sebelah malam semasa tidur, InsyaAllah, jimat pun jimat...
    btw, saya follow, jom datang blog saya

    ReplyDelete
  3. menarik...well sy cuba cari produk ni d kawasan sy dulu..... sy risau juga dgn mata lebam ni... sy keja shift malam...susah kerja shift..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...