Nuffnang, Buffered Earning dan Exabytes!

Selama seminggu saya tak online last week, maka saya punya trafik agak teroklah jugak. Tapi masih ada insan yang masih sudi bertandang ke blog ni. Alhamdulillah...thanks yer semua...Lin nak citer pasal buffered earning yang Lin dapat selama seminggu tu..3 ketul sekaligus! sangat suka hati...

BE yang lama DIGI Super Reload tu. Yang lain2 tu semua BE baru...
tq nuffnang! sok bagi lagi yer

Disebabkan dah nk akhir bulan ni, saya dah tak sabar nak cash out nuffnang saya tu jugak! Maka tangan ni gatal ar tekan cash out my earning! Bukan apa, saya buat kira2 nnt dapat bulan Ogos time pose! Masa tu leh ar belanja family makan kat luo berbuka pose! Last Lin cash out masa bulan januari pastu peram dulu sampailah 27 jun aritu Lin cash out kali kedua. Tak banyak mana tapi boleyla kan...pendapatan sampingan! Cash out nuffnang kali pertama banyak sikit amaunnya. Kali kedua ni sikit jer...tp alhamdulillah...

Oh yer! Lin jugak dah terima cek daripada Exabytes pasal promote diorang punya banner tu. Nak tahu berapa amaun? Apa kena dengan Exabytes ni? Nak tahu sila belek ENTRI INI

12 comments:

  1. wahh yang penting, ada income sampingan free2 jer..siapa nak bagi kan?

    ReplyDelete
  2. bestnya..ifa lama dh xcashout nie..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah lin.. beranak jugak income nuff, kakyong ni sejak feb until now.. masih tak sampai rm25 pun...

    ReplyDelete
  4. Tahniah ye Lynn.. :)
    Myra nak peram dulu smpai ujung tahun..hehee
    Sbb awal thn depan nak p jalan2 :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dpt bee..same la dgn sy,3 ketul sklaigus tp aritu dpt 4 , papermate tu dah metered lak..azam pasni nk kumpul bebyk baru cash put unless nk gune duit

    ReplyDelete
  6. tahniah... :) susahnya nak dapat BE ni kan..

    ReplyDelete
  7. wah tahniah
    masyuk juga nuffnang ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...