Menang Topap RM30..Rezeki awal Ramadhan

Alhamdulillah..saya ni dah jarang join CGL lately..entahla..mood tu asyik takde jer! Nak blogwalking pun dah jarang..update blog pun dah byk autopublish...Maybe lepas dapat samsung galaxy tab or ipad baru semangat semula kot...hehe..dah nampak bayangnya ni...
Saya menang GA deq Rose ni sempena birthday dia. Tempat pertama lagi tu! Sangat suka hati tau...



Dapat adiah tu pada 1 oGos ni bersamaan 1 Ramadhan..insyaAllah


5 comments:

  1. tahniah kakak~ nanti kite buat GA sudi3 lah join lagi eh?;)dan thanks atas entrynya!;)

    ReplyDelete
  2. wow..sambil2 pun mng first prize..klu rezeki x ke mana kan .. ;) tahniah leh blanje ;)

    ReplyDelete
  3. wah...bestnya sis..tahniah2..hee

    ReplyDelete
  4. btw..wah..sis nak beli galaxy tab ke ipad2?ke sis nak dpt hadiah lg nie?jeles2..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...