Menang Contest Shine With Sofy!

Hari rabu baru ni saya menerima satu call dari somebody. Rupa2nya saya menang contest! Saya tak berapa clear sangat dengar chinese tu cakap pastu dah hujung2 tu saya tny balik ar. Cumanya saya tak pasti saya menang yang mana. Apapun adiahnya sangat bestla! Saya pernah buat entri pasal peraduan tu...




Grand Prize: 5 x Habib Diamond Jewelery Collection worth RM5,000
Special Prize: 50 x Habib Diamond Ring worth RM850

Tak kisahlah yang mana saya menang janji hadiahnya sangat mabeles! hehe...


4 comments:

  1. tahniah!!!...
    nati dh dpt hadiah, kasi update yek..mau bling2 kan mata yg sedia ada jeles ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnyerrr...
    Tahniah ye Lynn :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...