Menang Apple Ipod Shuffle!

Alhamdulillah..rezeki..bersyukur sangat2...baru jer menang berlian last week, kini apple ipod shuffle pulak bakal menjadi milikku! Tak dinafikan. Lin memang tengah takde mood join mana2 giveaway skang ni..mood tengah hilang ke Tasik Chini kot...ermmm...tak sangka terlekat jugak untuk hadiah utama bagi contest tu! Impian nk hadiah Ipad tapi dapat ipod pun okey jer...saper nak bagi free2 jer kan...
Ramai yang menang sebab pemenang setiap bulan...rezeki saya di bulan April menang hadiah utama.


tak jangka lansung menang...alhamdulillah..semoga lepas ni ada lagi rezeki muncul...AMIN...


Terima kasih kepada penganjur contest! Tak lupa juga buat semua blogger yang sentiasa berkunjung ke sini...


8 comments:

  1. Wahhh bestnyer.. Tahniah ye Lynn :)
    Jeles nieh.. :>)

    ReplyDelete
  2. Wah... Hadiah yang besh! Beratus gak sebuah ipod shuffle tu. memang berbaloi Lin menangnya. Tahniah Lin!

    ReplyDelete
  3. tahniah lin, murah rezeki ye

    ReplyDelete
  4. CONGRATSq\!!

    DEAR,
    HURRY UP!
    UPDATE ENTRY UTK CABARAN #1 MOMMYLYNA..

    C&P YANG NI PUN TAKPE..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/jejak-kasih.html

    GRUP J,
    6 July 201

    ReplyDelete
  5. CONGRATSq\!!

    DEAR,
    HURRY UP!
    UPDATE ENTRY UTK CABARAN #1 MOMMYLYNA..

    C&P YANG NI PUN TAKPE..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/jejak-kasih.html

    GRUP J,
    6 July 201

    ReplyDelete
  6. wah..

    tahniah..best tu..;-)

    **jom join 1st giveaway sifu & ila..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah..murah rezeki lin...
    sy dok aim2 nk masuk cntst tu alih2 xsempat lak.. :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...