Macaron cikmin tu sedap ker?

Teruja dengan testimonial blogger pasal macaron cikmin!
Hajat di ahti nak jugak tempah untuk di makan sebelum bulan puasa ni...
Ada jugak tengok kat page fb tapi teruja yang cikmin punya lagila...hihi...
Cikmin..amikla order saya  ni yer nanti..nak contact cikmin ni...hehe


Korang kenal tak macaron ni..serius tau! Sebelum ni taktau pun apa mende tu. wat tak layan jer sehinggalah saya baca testimonial blogger2 yang dah pernah beli dengan cikmin ni.



diambil dari cikmin.com

Tengok gambar tu pun dah teruja sesangat!




5 comments:

  1. mcm cocopie jer.. hehee~~

    ReplyDelete
  2. nak juga cuba tunggu lah hujung bulan ogos ke.. my birthday nanti hehe

    ReplyDelete
  3. lama dah tawu macaron2 ni dr blog cikmin sndirik lah ... tp belum cuber try test lagi...teringin gak ! ;)

    ReplyDelete
  4. bestnye kalo dni dapat beli... teringin nak wat sendiri pon ado :D

    ReplyDelete
  5. salam dear...

    kalau teringin cepat2 isi form..sempena ramadhan raya ni ada tawaran istimewa dan cabutan duhet raya tau... :P


    p/s dear..boleh tak pic tu u save as dulu..pakai hosting blogger atau lain2..tu pakai hosting cikmin tu... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...