Macam nak pengsan tengok sale kat sini!

Last week saya berkesempatan meluangkan masank usha2 mega sale yang sedang hangat berlansung skang. Disebabkan tujuan utama nak beli kain pasang untuk baju raya, maka saya dan kawan ni pun terjahlah ke Kamdar. Fuhhhh! masa tu baru pukul 10 lebih tetapi dah ramai orang tau. Masing2 sibuk nak beli persiapan raya dah. Kami pun tidak terkecuali. Kami hanya pergi ke tingkat yang bahagian jual kain pasang jerla. Tupun amik masa yang lama sebabnya macam dah tak tentu arah. Tengok kain pelbagai rupa, pelbagai corak, pelbagai design...dengan harga sale yang sangat2 WOOW! Tak tahu nak kata...akhirnya lekatlah dua pasang kain untuk dibuat baju...LUpa lak nk snap gambar kain pasang yang saya beli tu. Cukup puas hati!
Saya ada beli 2 pasang baju melayu untuk adik2 saya tu jugak. Murah beb! After diskaun rm10 jer sepasang! Rugi kalau tak beli coz kainnya jenis elok tau. Diorang nak clearance stock yang last year ar tu tapi tak kisahla...janji murah dan berkualiti! Saya beli kaler peach untuk adik2 saya tu. Nanti nak beli kaler kelabu pulak as tema tahun ni. hehe...ma dah tempah jubah tapi sy tempah baju kurung siap jer kaler kelabu. Tak jadi nak pakai jubah...

terselit jugak my pic yg serabai tu!



1 comment:

  1. best nya shopping. errrr ... sempat lagi ke nak tempah baju utk raya?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...