JUVANA episod akhir - Cikgu Daim mengajar di Sek Wira Bakti

Saper yg tak tengok cerita Juvana last tadi..rugila...memang best! Saya memang layan cerita juvana ni sejak awal. Ada yang termissed 2 episod tapi tengok kat tonton.my jerla.
Episod last ni daim kena tikan dengan botak tapi kat tepi jerla..Still hidup...pastunya warden kena tangkap.. Botak pun kena tangkap sebab masa polis datang tu dia tengah pegang pisau dan pegang cikgu zakiah. Tapi, Botak akan dilepaskan rasanya sebab Cikgu Zakiah dan kawan2 dia yang lain akan tolong bagi pernyataan kata Botak dipergunakan oleh Warden.
Last2, muncul Cikgu Zakiah version 10 tahun akan datang pastu Daim datang jumpa Cikgu Zakiah untuk melaporkan diri sebagai cikgu di sekolah juvana tu!
Kesimpulannya, cerita Juvana tu memang puas hatila tengok! Sekarang ni tengah live chat dengan Daim dan botak!


1 comment:

  1. Myra pun tgk jugak.. memang best sangat :)
    Cikgu Daim :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...