JUST MATCH AND WIN! Menang Yun Nam Hair Care

Saja gatal tgn tadi nk mencuba seperti yang cute mum post dalam n3nya. Tak lama pastu terus dapat call dari Yun Nam Hair Care..Pantas sungguh kan!
Katanya saya menang yg rawatan rambut tu. Sesi rawatan dan consultant selama 2jam...Pastu saya tanyala ada bayaran apa2 tak..Pastu dia kata untuk kali pertama ni kena bayar RM10 jer pastu dapat minyak rawatan rambut yang bernilai RM38! Saya buat appointment nak g Hari Sabtu ni...Konon2nyala...tapi saya lupa bahawa saya kena attend masjlis kahwin  member aritu. Biar jerla...saya pun malas nak pegi sebenarnya sebab saya tahu ini adalah salah satu strategi diorang untuk pemasaran! hehe...

2 comments:

  1. sbb tue ifa mls nk isi2 details tue..xmo ifa asyik2 kena kol n dpt sms dr dorg..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...