Ipod Shuffle On The way!

Arini saya naik kl sebab nak ambil hadiah yang menang lot.my tu. sukanya...Jalan2 sekali. Lama tak berkunjung ke KL. Mujurlah ofis Lot.my ni dekat setapak jer. Dekat...Saya dapat email daripada mereka last week lagi suruh ambil kat ofis tapi baru berkesempatan nak pergi minggu ni.
Ini entri autopublish yer..Sok atau malam ni saya buat post betul2...hehehe..
agak2 saya dapat kaler apa yer?
gambar kredit to pakcik google...


3 comments:

  1. tahniah kak.. bukan senang nak menang tuh.

    ReplyDelete
  2. bestnye ... jenjalan smbil amik hadiah ;)

    sy pun dah jatuh cinta balik dgn lot.my ni..meh le jenjalan kedai/shopping cart kiter ;

    http://pinkmuslimahstore.lot.my

    ReplyDelete
  3. biru kot..
    syu dpt tshirt..
    tp x amik lg..
    amikkan skali leh?hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...