Ipod Shuffle dan Sogo!

Update ringkas untuk arini. Just autopublish sebabnya tak online dah arini. Nak citer pasal ipod tu..puas jugakla memusing mencari ofis lot.my ni. Akhirnya ketemu jua...sangat simple dan ringkas dalam ofis diorang ni. Tapi saya tak smepat nak amik gambar lansung coz nek berkejo balik dah. Konon2nyala...pastu g ptptn jap menguruskan hal kawan. Hajat di ahti tu lepas siap urusan nak balik Pahangla konon2nya tapi tersagkut pulak kat sogo! Layan ajerla...Takde plan lansung nak bershopping tetapi dek kerna apa ntah, melayang jugakla ratus2. Tapi pakai kad kredit dulula sebabnya gaji on the way :) Takpela...sekali sekala (pujuk atila ni sebab mikir hujung bulan nati nk bayar semula...)
Last2 stay lagi satu malam kat KL. Nak balik Pahnag tetapi dah malam. Tajut jugak..seram bila tingat citer Karak tu ha! Ipod dah  dapat..gambar jer lum sempat nak post lagi. Entri seterusnya yer. Then, my new handbag! hehe...
Badan dah letih lama berjalan kat Sogo tadi..time to rest...time to sleep....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...