[iPad MySuperKids] Cabaran #1

Saya blur bila dapat tajuk ni! hahaha...seriously..jgn gelakkan saya yer...
Apa yang terfikir bila tengok word "kelahiran" tu cumalah mende alah ni ha...

jeng jeng jeng jeng

Sumber - google

Namun, tidak semestinya merujuk kepada seorang bayi kan...
kelahiran itu juga membawa maksud sesuatu yang baru berubah contohnya seperti ada seseetngah manusia yang dulunya agak teruk perilkau kemudian berubah dan insaf menjadi baik..boleh jugak dikatakan kelahiran baru...ye tak? 

Apapun, saya memang blur skang tetapi memandangkan kesuntukan masa yang teramat sangat saya terpaksa mempublishkan jugak entri ini untuk cabaran saya mahu ipad2 dari blog mysuperkid! Last day arini...Mujurlah masih ada masa ni...

kelahiran itu satu proses mengeluarkan sesuatu yang baru!

itulah yang saya faham...

kelahiran idea yang tandus sekarang menyukarkan saya untuk mengarang. Mintak maaf penganjur dan juri...

Sebelum terlupa, hepi belated birthday buat penganjur..ulangtahun kelahiran yang ke berapa yer.....semoga terus sukses dan maju yer!

“Entry ini ditulis untuk cabaran #1 iPad MySuperKids yang direviu olehAdam Mohamad”



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...