Hanyalah sumbangan ini mampu kuberikan

Sebenarnya saya nak post entri ni dah lama tapi selalu jer terlupa. Arini teringat kenalah terus menaip...Tajuk hanya berkaitan sikit2 jer dengan entri..hehe..baju VOC cantik...
Gambar2 semuanya dicilup dari VOC eastcoastregion!

Saya join VIVA OWNER CLUB ni baru jer lagi. Bukan apa...saja nak bersosial dan menambahkan kenalan lagi :) Kan best kenal ramai orang dari serata tempat...First time join event kelab ni. Program Amal Membasuh Kereta. Duit hasil basuh tu disalurkan ke Rumah Anak Yatim Permata Camar. Best jugak basuh kereta ramai2 ni. Seronok bila bekerjasama ni...

Jom layan gambar2 sekitar program amal tu

kamilah tukang basuh kereta. Oh yer..Ree Snow Wash ni kepunyaan salah seorang member kelab

kusyuk makan...tak sedar orang amik gambar

Ree Snow Wash terletak berdekatan balai polis trafik dan belakang hospital Kuantan. Jom ke sana kalo kereta anda kotor yer

last but not least..my lovely car...mizz viva...



2 comments:

  1. taniah Lin..
    ade juga aktiviti sosial sumbangkasih..

    ReplyDelete
  2. hehe bagusnya wat kerja amal. tak pernah lak join ramai2 wat camni. len kali ada lagi ajk la jgk. tpi sy x pakai viva boleh ke join? ekekeke ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...