Hadiah yang tidak tahu dari siapa!

Rasanya dekat 3 hari saya tak mengupdate entri ni. Mood malas serta keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan untuk online. Terasa macam mood hilang sikit. Padahal sepatutnya kena berkobar2lah kan sebab menang macam2 dan rezeki bergolek jer last week. Apapun saya akan cuba kembalikan mood untuk berblogging tu semula. Kesian kat blog ni nanti bersawang plak.
Kali ni nak cerita pasal saya ada terima satu hadiah berupa brooch yang pelbagai warna tetapi saya memang tak tahu menang hadiah apa untuk Giveaway. Lucky Draw mana..yela..dah lama sangat saya ni tak join mana2 CGL apatah lagi nak menang! Aduhai....Penganjur tak tulis apa2 pulak CGL mana2...
Anyway, thanks untuk penganjur tersebut. Hadiah sangat best. Cantik!



sori gambar kelabu sikit! malas nk amik semula masa tu sbb perot sakit...

ada sesaper tahu tak ni hadiah untuk giveaway mana?

5 comments:

  1. cntik le brooch2 tu lin..byk lak tu ..bertuah..kalo nk hadiah kat hanie salah satu ok gak .. haha :p

    sape laa pengirimnye yer... cer lin cek balik entry GA sblum ni

    ReplyDelete
  2. wah..ebstnya..byk brooch!untung sis!

    ReplyDelete
  3. sis..tlg ifa komen n3 nie blh x?

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    tq yaa!

    ReplyDelete
  4. Wahhh sekali dapat sampai 4 sekali brooch tu..
    Bestnyer.. thniah ye Lynn.. :)


    Oh ya, Lynn tak sihat ye?? Nape??Sakit pe??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...