Hadiah 5k menang Habib Gold!

Maaf! Sepatutnya saya post n3 ni petang semalam tapi tak sempat. Ada hal yang tak dapat dielakkan.
Pots saya semalam berkenaan hadiah yang saya menang dari habib. So, arini nak share apakah yang saya menang tu. Hadiah yang paling tinggi nilainya saya pernah menang setakat ini. Manalah tahu  pasni ada menang kereta ker, ipad ker..haha...berangan jer!



Sangat suka hati sebabnya saya menang GRAND PRIZE yang bernilai RM5,000! Saper yang tak gembira kan. Emas putih...kalola emas kuning tu...lagi best! Thanks Sofy!

7 comments:

  1. wahhhh bestnya.. ni yang jeles ni...

    ReplyDelete
  2. wah..beshnya, sgt tggi nilai tu adiah..:) congrate!

    tp tolongla sy komen sini nk menang contest ni:)
    http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  3. pergh!best gle!5k tue!adui la...ifa xpernah pun mng byk tue sis..=D

    ReplyDelete
  4. Besttttt nyer Lynn...
    Tahniah ye..
    Jeles nieh :)

    ReplyDelete
  5. wau.. 5k.. mmg bertuah tu :)
    tahniah yer lin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...