Annissa - Beribu Sesalan

Saya pernah buat post pasal slot samarinda annissa ni. Pastu impact keyword mmg okeyla. Yela..cerita ni kan tengah glemer. Jadi, kebanyakannya nak cari lagu ost annissa ni. Dengan ini, tercetuslah idea nak buat post pasal OST Annissa ni. Lagipun saya memang suka lagu tu! Sangat best sebab paduan suara 3 diva!
Jom layan video lagu ni ----- >Beribu Sesalan



Lirik pun ada ni. Nyanyilah yer...


4 comments:

  1. layaaann.. memang beribu sesalan laa gaye nyer.. hehehe
    Blogger PR4 Bongkar Tips Earning Nuffnang!!!

    ReplyDelete
  2. kakyong pun suka lagu ni.. tapi tak follow pun citer Annisa ni..
    x gemor dgn cerita pasal kahwin lebih ni, lagipun penulis skrip ni memang terkenal dgn isu suka melebihkan isteri ke2... ahaaaahaaa..

    ReplyDelete
  3. anissa tengah hangat skrg geram betui kawan sendiri ntah apa2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...