Sedap! Tak percaya sila cuba...

Best...
First of all nak ucapkan thanks pada my fren, Fiza yang sudi belanja makan sebab dia pass seme exam! Hihi...
Nak tahu apa yang dia belanja?
 Tapi, semestinya tempat yang saya pilih ialah Marina Seafood.


ketam goreng telur masin sudah semestinya pilihan utama! Menu spesel katakan..ada terselit tomyam campur nk buat kuah.

sebenarnya kami mintak ikan ni(lupa nama ikan...) masak 3 rasa tapi ntahla..cam masak pedas jer..ah! bantai ajer..hehe..kami tak banyak songeh!

kailan ikan masin kenalah ada...

inilah dia Fiza... Nanti belanja lagi yer...

Marina Seafood ni terletak di Tanjung Lumpur, Kuantan. Lokasinya betul2 seberang berhadapan masjid Tjg.Lumpur tu. Kalo dari bandar Kuantan, korang kena u turn dulu sblm kt Yayasan Pahang tu.


3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...