Rezeki 2 hari berturut2!

First of all thanks to blogger yang buat giveaway! Sekarang ni saya jarang sangat join contest dan giveaway tetapi tetiba dapat hadiah. Semalam dan arini. Seronok jugakla kan...Saya pun dah tak ingat tau. Mood nak join tu masih terkubur..huhu


ini FM Port Dickson! Cumel kan..es krim! Tapikan ma kata envelope terbukak dah masa terima tu..Serius saya mmg dah tak ingat ga mana. Mujurlah cik Puan Pee ada bagi notes! Nampak sopeh sikit kan FM tu..mesti budak yang bukak tu buat! saper punya kerja la. Anyway, TQ sis!


Yang ni plak saya bertuah tuk 3rd ga ummi hani..dapat kopi radix 3 peket pastu coaster yang ditempah khas oleh ummi hani untuk pemenang2! cantik kan...hani order via heartbeat...kalau korang nak order jadilah ahli dulu yer. Register..leh tebus jer matawang korang tu. Sebab saya pun buat camtu jugak. Beli barang kat heartbeat guna affiliate.
Sangat suka dengan hadiah2 yang dapat ni.




3 comments:

  1. Tahniah3, saye pun dh lama xjoin CGL ni. Mood ke laut,nk update blog pn xmai2 lg ni.huhu windu nk menang adiah2 hehe i like ;-)

    ReplyDelete
  2. cntik FM tu lin..tahniah..rezeki kan...

    patutlah mcm kenal je gambar 2nd tu..akhirnya sampai jugak yer..maaf le lin hanie xbalut apa2 pun..tp harap lin suke je lah dgn coaster n kopi tu...sedap dan berkhasiat ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...