Minggu Orang Kawin dan jammed di Megamall

Ketika entri ini dipublish sy sedang berada di umah sebelah kerana menolong jirang yang anaknya kawin sok..menyambut menantu! Saya kena ganti ma sebab ma balik kampung mek sakit mausk hospital...Jadi, saya dan adik2 kenalah ganti kerja ma dan abah...hari ini dalam sejarah...


Tiada idea untuk menulis sebab mata dah mengantok... Orang lain semua dah lelap. Oh yer! Tadi agak jammed kat bandar Kuantan. Pastunya jalan pusing2 kat megamall untuk parking tu jammed arini! Tak perrnah hayat...dahlah pusing2 dan jammed menghala naik..gerun jer risau takut ada kereta depan yang ter undur! Dari bawah sampailah atas..tak taula naper..seriau! Megamall Kuantan yer...Bayangkan pusing2 tu nak sampai ke roof baper tingkat jammed! Saya pun tak pasti kenapa jammed..saya parking yang sebelahnya..takdelah kena pusing2 jer sampai atas.



kredit pic to duncan


1 comment:

  1. Salam Lynn...cuti sekolah nie mmg byk jemputan kenduri kawen....xlarat dah bawak perot klu 1 hari tue 2-3 buah umah kena g..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...