Menang Contest AVON!

Saya ada join satu contest anjuran AVON sempena anniversary yang ke-125 masa bulan  berapa entah. Kemudiannya, saya hantar beberapa form dengan harapan menang hadiah utama seperti henfon ataupun macbook. Tapi, saya hanya dapat hadiah tempat ketiga (kira cam saguhati jugakla) berupa hadiah seperti di bawah. Kena amik kat butik AVON Kuantan. Pastu yang bestnya saya telah di make-up oleh orang Avon tu..best jugak...len gilerla muka saya! Kebetulan masa tu saya ada event viva club. Dalam satu hari tu macam2 mendela.



table clock eksklusif...

Pasal grooming nk citer kat next entri. Nanti panjang sangat pulak. hehe...


5 comments:

  1. Nanti nak tgk wajah Lynn lepas dimekap oleh Avon tau.. :)

    Apapun tahniah ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...