Inilah hasilnya menjana income di internet tanpa modal!

Begini ceritanya.
3 hari lepas, saya check akaun tetiba adalah dalam transaction history tu cash deposit RM50. Pelik jugak coz saya ni jenis ingat akaun maybank saya tu aliran keluar masuk camner. Akaun maybank tu kira pelbagai guna. Sehinggalah saya terima email tadi. Betullah jangkaan saya. Rupanya duit yang saya cash out daripada says.my!
Duit tu masuk dulu dalam akaun kemudian barulah bagitau kat email..hehe..ingatkan duit apalah...Seronok kan bila kita beronline sambil membuat duit. Biarpun nilainya sikit tapi sangat bermakna...
Tak boleh nak link says.my tu sebabnya competitor nuffnang! Tapikan..banyak lagi cara kita nak dapatkan duit secara online ni..
Yang saya dah nampak hasilnya, of course ar nuffnang kan. Saya dah cash out aritu.
Kemudian, heartbeat.my tu pulak kita tak perlu kuar modal pun, saya dah redeem beli barang...
Then, ipanelonline jugak agak membanggakan sebab dalam seminggu dah boleh cash out. Tak perlu tunggu sebulan dan dapat duit. Churp churp pulak baru separuh! Takpe..lama2 jadi bukit kan...










6 comments:

  1. baguskan lynn.. itulalh syoknya blogging. macam2 sumber boleh jana duit secara tak lgsg~

    ReplyDelete
  2. wah bess nye...rajen tol lin ni..

    ReplyDelete
  3. mmg best...alang2 dah bertenet tu cube je lah segala mcm cara asalkn halal...

    hurm xlama lg akan sampailah hadiah heartbeat lg satu utk lin yer ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...