“I like Nippon Paint because...

Sekarang ni semua orang sibuk nak tukar cat baru. Saya pun nak jugak ganti cat baru umah saya ni. Opps..rumah ibu bapa saya. Saya belum beli rumah lagi. Menyewa secara percuma jer dengan parent. Dalam banyak2 cat, kenapa Cat Nippon ni menjadi pilihan ramai? Setelah dikaji dan membuat pemerhatian, ciri-ciri di bawah menyebabkan cat Nippon ni disukai ramai. Jom terjah ciri-ciri cat Nippon yang best ini.

Anyway, thanks to Nippon pait sebab menagnjurkan contest yang memberi peluang kepada kita untuk decorate bilik atau ruang di rumah kita dengan cat yang berkualiti ini. 
Seandainya Nippon paint dapat merealisasikan impianku untuk mengtransformasi bilik tidur jadi macam kat bilik bawah ni, alangkah bahagianya.......
Lebih bahagia lagi jika saya dapat memberikan hadiah berupa make over kediaman buat my parent sempena hari raya nanti. Pasti mereka sangat gembira melihat kediaman berubah menjadi istana dengan cat Nippont ni.

kalaulah cat rumah sekarang dapat digantikan dengan warna yang lebih ceria dan meriah lagi...semestinya dengan cat Nippon!

Termenung dan berangan semoga ruamhku ini bakal ditransformasi oleh Nippon Paint!
ruangan dalam ni ni pulak, seandainya dapat ditukar warna...lagi best!

Oh Nippon Paint...realisasikanlah impianku yang satu ini!


Kalau sesiapa yang nak jugak mencuba nasib bolehlah ke page Nippon Paint Facebook

I like Nippon Paint because it have a wide spectrum of beautiful colours and can change the look and feel of a room in a subtle or dramatic way.





2 comments:

  1. gudluck,. suke tgk bilik idaman yg bawah tu,. moden gitu,.=))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...