Grooming free kat AVON!

Masa saya ambil hadiah saya di butik AVON Kuantan tu, saya berkesempatan untuk dapat pakej make up sebab masa tu kebetulan ada orang Avon daripada KL tengah buat promosi pasal barangan make up... pastu dia pun offer ar nk tolong make up kan muka saya. Jom tengok muka saya lepas make up..masa tu saya ada program viva club --> program amal basuh kereta. Mengular kejap sebab nk g amik hadiah yang saya menang tu ar. Tup tup dapat pulak pakej make up free. 


saya sedang di make up! terkelip2  mata masa tu

 inilah orang yang make-up kan saya tu..yg pompuan tu

 ada promosi set make up masa tu. RM80 untuk macam2...berbaloi2 ar

saya dan kawan saya selepas di make up!


5 comments:

  1. best la dapat mekap free.. hee.. wakil avon ke??

    ReplyDelete
  2. hehe..nice..simple je dia mekap.

    ReplyDelete
  3. bestnya..bukan senang tu nak dpt dimake up free..

    dah klik hb..

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  4. waa..sy pun suke dimekap..free lak tu...lame dah lin jd member avon?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...