Bill blurr nk online apa? Mi Sedaap kasi hadiah!

Kadang2 tu kan pernah tak korang rasa cam boring2 jer..dah blurrr2...jadi, saya nak kasi tip ni...yang berbaloi2...Oklah...kepada sesape yang ada akaun FB tu apakata sambil2 online n taktau apa nak buat tu kita play game ni nak? Game yang sgt senang dan soalan mudah! Kat FB tu ada macam2 games yang boleh kita main dan dapat hadiah. Jadi, apa salahnya kalau kita mencuba..lagipun panjang lagi masanya. Lin selalu main games ni sebelum log out FB...hehe..mesti kena score dulu. Nak tahu camner game nya? jom!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...