BAHAGIANYA DIA BERSAMA IKAN ITU

Tengoklah keletah anak sedara saya yang macam amoi tu! Last weeks saya bawak dia g Klinik Chini ambil ubat m pastunya sambil2 tunggu tu bawaklah si kecil tu tengok kolam ikan. Betapa seronoknya dai tengok ikan2 yang besar2 dan cantik2 tu. Mulut tu duk mengomel jer...cakap apa ntah tak paham lansung!huhu


Tangan tu asyik nak tunjuk ikan jer yang sdg berenang, Kat semua orang dia nak tunjuk!

Mulut tu tengah pok pek! Tapi sepatah pun tak paham

seronok sgt tengok ikan!

ikan dalam kolam tu besar2 jugak

amoi Nisa!


4 comments:

  1. heheee, mmg sronok kan lynn dapat layan keletah budak2.. Rasa terhibur, diorang cuba bercakap untuk kita tapi kita la yg tak paham apa yg diperkatakan :)

    ReplyDelete
  2. haha..dh bole bayangkan gaya nisa bercakap. hihi..

    ReplyDelete
  3. budak2 tecik mmg suka sgt tgk ikan....

    ReplyDelete
  4. budark kecik msti comel kan kalau die mengomel pape pun..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...