Anak Didik Saya Tu Anak doktor!

Arini saya nak mendedahkan one by one student kelas tuisyen saya.. Yang ni namanya adam. Anak seorang doktor tau! Bijak n terer speaking..malu! Mujurlah ajar sains...member ajar mate...
Tuisyen buat kat umah dia setiap petang sabtu. Pastu doktor request nak lebih banyak jam. So, kami pun decide buat ahad pagi. Alang2 dah ada kat Kuantan malam tu..Jadual yang sangat pack tau. Lepas jer abis tuisyen kt umah doktor tu, ada tuisyen kat umah kami plak start kul2.30-4.30...ada akak hantar anak dia. Apapun..rezeki... Saya sangat hepi mengajar sebabnya saya boleh recall balik ilmu yang dulu2 pastunya cambest jugak..buat kerja 2 in 1 ni..sambil menjana online, offline pun kena jalan jugakkkk...haha



inilah adam! ada adik sorang..pastu bakal dapat adik lagi...

Family Adam ni sangat baik. Bertuah dapat ajar Adam. Hurmm...dahla tak lokek en.saidi tu..
alhamdulillah...rezeki kami...




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...