Akhirnya tinggal satu jer...Bila nak dapat yang baru ni?

Buffered earning saya dah tinggal satu.Pagi ni ada 2 be yang dah metered! Sedihnya...baru nak bercambah... apapun thanks sebab sudi jugak bertandang ke blog ni. Dahla semakin jarang berupdate..trafik tak payah cakapla..tangga turun!



Nak cash out tapi baru awal bulan..Tunggu jerla sampai hujung nanti kot2 bertambah sikit amaun nak cash out. En.Nuffnang, silalah bagi iklan lain lagi ganti buffered earning saya yang dah metered ni yer...
kesian kat saya...


7 comments:

  1. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete
  2. sama la kte sis..xpt..tgu lain..tp best ah sis dpt yg survey tue..ifa x nie..

    ReplyDelete
  3. teringin nak merasa dpt BE,.coz xpernah dpt,.=(((

    ReplyDelete
  4. Nak juga BE.. sekarang ni kan bloggers dah ramai..

    ReplyDelete
  5. Takpela Lynn, mana tau nanti bertambah @ ada BE yang melekat tu ye.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...