TQ Exabytes dan semua!

Arini sungguh gembira sebab banyak perkara yang sangat menyeronokkan berlaku. 
Apalagi kalo bukan bab duit kan.
Saya dah dapat offer dari exabytes untuk mengiklankan diorang punya banner tu. Okla kan..ada jugak side income tiap bulan..hehe...nak mengharapkan nuffnang pun bukannya leh sangat tambah2 susah nak dapat buffered earning skang ni. Thank you charles exabytes!



Kemudian, saya dapat offer tusyen dari 3 tempat skang ni. Just nak start jer lagi.Fuhh! kerja 24/7 nampak gayanya ni..nak kumpul duit nak kawin..hahaha..Seronok tak? mestilah seronok...Assignment pun dapat habua gak nanti..kan upah..hehe..saper lagi nak mintak saya tolong buat assignment? especially cikgu2 yer...hehe..yg PJJ..Upah sangat berpatutan tau.
Oh yer! Ipanelonline pun dah berbuah ranum tu..tinggal nak petik jer lagi...


Tak rugi kalau nak mencuba sesuatu yang mendatangkan hasil tanpa mengeluarkan modal...

Lagi best arini, saya dah dapat feedback dari heartbeat.my pasal saya hantar testimonial kat diorng. Nanti dapatlah habuannya jugak..berbudi pada internet memang tak rugi kan. 


2 comments:

  1. lyn..waa... bagusnya...murah rezeki... ;-)

    tk sabar lak nak tunggu apa hadiahnya...he3...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...