Terbukti ipanelonline membayar!

Sepertimana yang saya buat post sebelum ni, saya dah cash out ipanelonline punya point. Dah masuk kat paypal dan saya telah pun transfer ke Maybank! Sebagai permulaan saya hanya transfer 10 USD dahulu bersamaan dengan RM29.64
Tapi, ada caj RM3 kalau kita transfer ke bank tempatan jika kurang dari RM400 tau. Tak kisahla kan.Bukan kita guna modal apapun. Just online jer.
Petang ni saya cek kat maybank duit bertambah. Rupanya duit yang saya transfer dari paypal tu ar. Bermakna ipanelonline bukanlah scam! Sila percaya sebab saya dah dapat duit tu. Arini saya nk transfer lagi duit yang ada lat paypal tu. Income ipanelonline ni cepat tau nak dibandingkan dengan nuffnang. Saya baru jer register 23 Mac aritu dah mampu nak cash out RM70.  Okeyla kan...biarpun sikit tapi duit yang kita dapat hasil beronline! Sangat bermakna bagi saya...hehe


Inilah bukti duit ipanel yang saya tebus dari paypal tu masuk ke akaun maybank saya...

So, jomlah kita sama2 mencari duit lebih dengan ipanelonline ni..sekadar side income kan..tanpa modal..tak perlu nak risaula.





8 comments:

  1. ehee dah join tu tp malas tui nk invite2 org lyn!

    ReplyDelete
  2. memang best ipaneonline ni.. uLan pun baru try... senang.. jawab survey je...

    ReplyDelete
  3. alahai, tak join-join lagi dari hari tu..cane nak dpt earning ek, tru jawab survey yer?

    Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  4. nk cuba jugaklah dari dok terbaring je kan..:) Lynn boleh consult myra..:)

    ReplyDelete
  5. nak kaye gak....
    hahha!
    nway,,,,juz BW here...
    sudilah usha sini...kaLu nk foLLow,,,
    laaaaaaaagi la disudikan
    http://simpleasfiq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. beshnye kalo ari2 masyuk kan...Hanie belum nk join lg,later kot insyaAllah

    ReplyDelete
  7. Keyakinan bertambah untuk cashout dari Ipanelonline!

    MOVIE COLLECTION'S
    - http://mediafire12.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...