Sayang Giler Kat Keter ni!

Weekend lepas ada karnival iktiraf peringkat wilayah Kuantan di Chini. So, kebetulan saya ada tuisyen kat Chini, lepas tu pegila memeriahkan karnival tu. Ermm..takde apa yang menarikpun..gerai2 yang ada pun cam tak berapa nak best! Yang agak best ada se jer! Pameran Auto Show...saya memang suka tengok kalau kereta cantik2 ni.


budak2 semangat tengok video dance kat bonet keter tu

kemas dan bersih

bahagian dalam bonet depan-bersih

ini keter kerabat pahang ni tau..

Yang ni plak buat konsep Herbie

sorila gambar agak kurang jelas..almaklumla..non-DSLR kan


9 comments:

  1. wah bestnya kita ni dari ari tu la kepingan nak tengok show2 kete ni

    ReplyDelete
  2. seriously, nadia memang gila make up kete...terus berangan tau....

    ReplyDelete
  3. Mmg syok kalau dapat tgk show camni, tp rasa sayang plak kete nk decorate camtu :)

    ReplyDelete
  4. kereta persona atas 2 kereta aku.. alamak aku bukan kerabat pahang lar. aku orang johor. kerabat pahang yang wira 2. tengok flate kereta JMK dari johor 2.

    ReplyDelete
  5. blog ni senget lar tak nampak. hmmm bley repair tak

    ReplyDelete
  6. eh takbley tengok gambarnyer sepit

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...