Pemenang Bertuah Teka n Menang

Jom tengok jawapan2 yang diberikan oleh sahabat2 kita.


1. tiefazatie - kuih serabai
2. nana - kuih serabai
3. kak atie - kuih serabai
4. nanakimie - kuih serabai
5. fadzillah kamaruddin - kuih serabai
6. aqishah - kuih serabai

 zura - macam kuih lompat tikam..
 puanbee - kuih badak berendam



kak izan, saya pun first time jumpa kuih tu masa kat melaka aritu.hehe...saya pelik dengan namanya..
Ada 6 orang yang jawab dengan betul.. Terrorla korang2 ni...setahu saya serabai tu cam rambut ker yang tak terurus takpun diri kita yang nampak messy! tetiba ada nama kuih serabai! Jom kita guna pakcik random.org nak tentukan pemenang.




Kepada pemilik no. dia atas sila kasi detail nama , alamat dan no.telefon kepada saya kat email azlina6703@gmail.com subject : menang teka! bagi cepat2 yer..leh pos cepat2 nnt..adiah keychain kuantan...comel...









3 comments:

  1. alhamdulillah...
    kat penang pun panggil serabai...
    either makan ngan kuah biasa or durian...
    heheh...
    kejap akak email...
    thanks dear...

    ReplyDelete
  2. eh,no nana yer tu?hehe..tq sis..

    t nana email yer:)

    ReplyDelete
  3. ala..xbertuah..tahniah pd yg bertuah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...