Kerja Last Minute, exabytes!

Malam tadi terpaksa tidur lambat gara-gara menyiapakan assignment yang sepatutnya dah lama siap sebab dah dapat task tu sejak 2 minggu yang lalu! Itula...kerja last minute namanya.Padan muka saya! Dah tak cukup tidur...kualiti pun mesti kurang bagus sebab mata dah menganok malam tadi. Buat yang termampu ajerla.
Okla..untuk hari ini saya kena siapkan laporan bulanan pulak! Dah lewat submit ni...hehe
Semoga Hari Jumaat ni membawa keberkatan kepada kita semua.


~google~




Oh yer! Saya dah terima offer dari exabytes tu..suka sangat! Kena isi form ala2 invoice untuk payment nanti. Yela..side income kan..saperla yang taknak biarpun ciput jer dia bagi. At  least saya cuma kena letakkan banner diorang dan setiap bulan terima duit. Yang penting kena maintain traffic sebabnya nanti diorang akan hold kita punya cek!


TQ EXABYTES!


5 comments:

  1. kerja apa yg last minute tu?


    offer dr exabytes... apa tu? hehhe.. sejak diserang vit M & jrg BW.. byk info ketinggalan..

    ReplyDelete
  2. huhu chaiyok2 ek
    biasalh tu kalo last minit
    mmg rasa macam tak perfect je :)

    ReplyDelete
  3. tahniah lyn bee pun dapat yes yes

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat iklan berbayar tue..
    Mama Zharfan dah dapat kot..
    sebab nampak iklan kat blog MZ..
    Cute Mum pon baru jer isi invoise..
    tapi main isi jer..
    tak tahulah betul ke tak..

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye Lynn..
    Myra pun xberapa tau sangat nieh.. tp letak jugak iklannya, entah betul ke idak tak tau..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...