11 NOVEMBER 2014

Kata Ben Ashaari...kalo takde idea blogging...

Ermmm...sejujurnya saya memang takde idea nak menulis entri arini sehinggalah saya terpandang bloglist yang Ben Ashaari punya. Tajuk entri beliau "bosan blogging-tips entri"


Mesti nak tahu apa ideanya kan. Hehe...


Kalo dah takde ideanak blogging tu, dah2la mengadap laptopnya! Apakata kita g riadah ajer...releasekan minda


Ye tak Abg Ben???hihi...Tenangkan diri....


kredit pic tu abg ben yer...

So, pasni kalo takde idea, jom kita kuar riadah ok! Manerlah tahu tetiba masa riadah tu ada idea muncul!hihi

sekian tips dari saya..oppss! abf ben ar...


1 comment:

  1. hehe...betul tu ...

    tenung komputer lama2 pun bikin pening kepala jugak

    p.s : lin , dah byk kali hanie mintak address Lin utk hantar hadiah tp lin belum jawab2 lagi...silap emel ke hanie hantar ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...