JUVANA yang mendebarkan!

Hehe..JUVANA dah abeh..so, nk kasi sikit review pasal kisah malam ni.


Cikgu Zakiah mencadangkan pada warden untuk  buat pilihanraya nak pilih house capten! Biasala..pada mulanya memang takde yang nak cadangkan calon sebab seme takut dengan BOTAK! Tapi lepas satu game yang Cikgu Zakiah buat tu yang mensyaratkan kena bertanding pilihanraya, kawan yang selalu back up Daim tu calonkan Daim jugakuntuk bertanding. BOTAK & DAIM akan bertanding. Masa berkempen tu, DAIM ada baca satu surat seorang pelajar lain..cam sedih2 jugakla dan menyentuh hati semua orang. Malam tu, Daim dan kawan dia kena buli ar dengan si BOTAK tu kena minum air sabun! Giler kan! Pastu Komeng datang selamatkan mereka...
Cerita bersambung....


Tengok sedutan tadi macam Komeng buat hal jer...tak sabar nak tengok minggu depan pulak!
apapun...bagus layan cerita camni supaya beri kesedaran kepada orang ramai tentang kehidupan di sekolah pemulihan swatsa...seram!


JUVANA EPISOD 1 - KISAH DAIM
KISAH CIKGU ZAKIAH DI JUVANA EPISOD 2


4 comments:

  1. hai lynn..

    tak pernah tengok lg cerita ni.. takut terlekat.. susah nak lepas pula..

    ReplyDelete
  2. kita tgk semalam pon seram..tp nak gak tgk..cam real je budak jahat tu..

    ReplyDelete
  3. best ke citer ni lin....nadia tak tengok agi...mcm takut jer nk nengok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...