JUVANA ~ ada ke cikgu pompuan yang sanggup??

Episod kedua citer ni mengisahkan pasal ada cikgu baru namanya Cikgu Zakiah yang dapat offer mengajar bimbingan dan kaunseling  di sekolah juvana tu. Cikgu Zakiah namanya. Fuhhh! Tempat budak2 bermasalah dan semuanya lelaki! Kalau sayalah yang kena ngajar kat situ, dah surrender awal2 lagila. Belum start mengajar lagi dah kena simbah dengan air! Dasyatlah...masa kat kelas pulak kena lempar dengan buku!
Takutnya tengok keadaan kats ekolah juvana tu! Black yang kena paksa larikan diri masa episod 1 tu kena tukar kat sekolah lain. Kasihan kat Daim asyik kena buli jer...



Jangan lupa saksikan JUVANA di TV3 yer...best! mesi terpaku depan tv!


3 comments:

  1. ada cerita baru ek..wahh..banyak dah cerita masuk dalam list nak tgk, masa je takde ni..huhu..

    dah klik hb..

    Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  2. huhu...sedey...terlepas episod yg ditunggu2 ni...:(

    ReplyDelete
  3. cerita rekaan, apa-apa pun sanggup dan boleh..cumanya, rekaan bimbang jadi ikutan..kena fikir ni sbb pereka yang wujudkan pilihan ini..kalau pilihan takde, mana boleh orang pilih.. (azri)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...