ipanelonline bukan SCAM! dah dapat duit dah...

Untuk yang nak tahu detail lagi apakah ipanelonline ni...silakan 


KLIK SINI UNTUK MENGENALI IPANELONLINE


Saya tak terang secara detail, tetapi jangan risau sebab ipanelonline ni tidak memerlukan modal pun.
Tidak perlu orang klik iklan pun.
Tak perlu trafik tinggi pun!
Tak payah nak tunggu buffered earning..hehe


Just hari2 log in tengok survey yang available uk kita buat.


Dalam masa sebulan saya dah boleh cash out hampir RM100...ok tak? bagi saya ok jerkan.


SAYA TERUJA NAK REDEEM POINT IPANELONLINE 1020 point=RM10
Masa ni was2 jugak tapi ternyata point tu ditukarkan kepada duit masuk akaun paypal.
POINT MAUSK AKAUN PAYPAL


Seterusnya, saya cash out lagi points yang saya ada tak kiralah berapa pun asalkan cukup nak redeem. Paling minima kita boleh redeem 520 points = RM5 ! Tak perlu nak tunggu sampai RM50 kena klik dulu cam iklan lain2 tu.

Setakat petang semalam saya cash out dah 3x. Tapi malam tadi saya cash out lagi 1020 points = RM10
Ok kan..lehla tampung HOT TICKET..huhu

So, saya dah transfer duit kat paypal tu masuk bank tempatan. Amik masa 4 hari..Kira okla kan. tak perlu nak tunggu cek sampai sebulan! Hihi...Cek jer online....


Kalau masih belum percaya atau ada sebarang masalah, silalah bertanya...

sikit jer kena isi butiran. Terus dapat 50 points tau...


4 comments:

  1. wahhhh bagusnyer tapi nadia belum ader keberanian utk join....huhuhu

    ReplyDelete
  2. Menarik. Dulu pernah sertai beberapa pengiklanan tapi bila masa hendak cash out macam-macam masalah

    ReplyDelete
  3. Salam,

    menarik la post awk...cuma sampai sekarang tahun 2013 masih mudah ke nk cash out?

    ReplyDelete
  4. salam,

    sampai sekarg thn 2013, ipanelonline tu msh bayar ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...