Dapat BE BARU walau trafik teruk!

Alhamdulillah...
Rezeki daripada nuffnag masih ada biarpun trafik blog saya sejak minggu lalu sangatlah teruk. Apapun sangat hepi...lehlah menambahkan sikit2 earning yg ada. Bajet nak cash out hujung bln ni. Hope ada rezekila lebih2 sikit.

Tapi yang tak bape nak bestnya ialah BE tu kat blog contest bukan kat blog ni. Dahla skang mood nak join CGL tu takde..dah lama giler tak join mana2 CGL tau!
Apapun TQ tuk nuffnang dan Disneyland yang sudi mempercayai blog picisan ni.

Mood arini :- ku merindu......(takde kena mengena pun...)


7 comments:

  1. takpe. mana2 pun takpe asal ada BE. hiks

    ReplyDelete
  2. banyak BE dia.tahniah,wan pon dah lama sgt x dpt BE.huhu

    ReplyDelete
  3. ehee rezeki lyn dia suruh lyn aktif kan balik tu :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Lynn. Kak tak pernah dpt BE. Macamana nak dptkan BE? Lynn ada rahsianya ke?

    ReplyDelete
  5. Tahniah dapat BE.....
    salam kenal dari mimi....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...hehe syok dpt be

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...