ASMARA BKN UTK ZALIYA...ZALIYA BKN UTK ASMARA

Tengok citer asmara ni mesti rasa sedih2 jer...sedih kat Zaliya tu...dahla 'mati' berjauhan pulak dengan anaknya Adam! Jahat giler Ferhad palsu tu! Bunuh camtu jer si Zira! Emosional ar plak!


Actually malam ni baru sempat nk online coz siang tadi macam2 hal..pagi sampai kul10 takde letrik pastu ptg tu plak internet down! Ngasuh ke Nisa  lagi..tak smepat nak uppdate or blogwalking pun. Trafik skang jadi cam tangga turun tau! Dahla citer pasal ni..nk citer pasal asmara2 yang habis tadi.


Akhirnya terbongkar rahsia Zaliya masih hidup...Tetapi, Asmara tak bagitahu pun pada Melati hal tu. Mungkin taknak Melati risau kot, diakan baru jer melahirkan anak pompuan...ermmm..kesian kat Zaliya tu...tak boleh bersama..tapi nampak gayanya si Asmara tu amsih nakkan Zaliya..hope Asmara 3 will be coming soon...then, Asmara & Zaliya bersatu kembali...bermadu dengan Melati pun takpela..asalkan diorang akan bersama! hehe
Sangat sedih masa dialog ni


Asmara : Kenapa semua ni berlaku pada kita...?
Zaliya : Asmara bukan untuk Zaliya...Zaliya bukanuntuk Asmara...


Asmara : Maafkan saya...saya tidak boleh hidup tanpa awak.....


Citer ape plak erk pasni...semalam citer JUVANA...best jugak! Harap2 ASMARA 3 akan ada nanti.

6 comments:

  1. lin,

    melati: kalo awak betul2 sayangkan saya, ckp dgn saya cik suhana tu zaliya?

    tapi asmara x ckp.. sbb Asmara memang x betul2 sayang melati... ;) Asmara lebih sayang zaliya...


    jom kita request dgn tv3 telemovie Asmara & request 90% scene Asmara-zaliya.. ;)

    ReplyDelete
  2. arghhh! tak dapat tgokkkkk~ uwaaa:(

    ReplyDelete
  3. pasni leh follow annisa pula tv3 10.30 mlm, stp ari kot. citer ni pon baru mula mlm td, mcm best jer sbb kisah 4 pompuan =)

    ReplyDelete
  4. nak asmara the movie..nak asmara the movie huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...