Apesal.com terima permohonan saya!

Dek entri ummi hanie pasal trafik beliau yg banyak datang dari apesal.com tu, maka saya pun try jugak apply tadi. Alkhamdulillah...permohonan diterima...


Apa salahnya mencuba sesuatu yang dapat meningkatkan trafik blog kita kan...Lagipun saya sedang mengumpulkan mood nk berblogging semula ni. Harap2nya pasni saya akan lebih rancak nk post entri baru serta join giveaway yang ada.


Saya nk cerita lanjut pasal apesal.com ni pun macam tak bape nk tau..just nk try jer dulu...Nanti saya akan update kemudian effect apa kat blog ni yer...


4 comments:

  1. Nak try gak la kalau camni

    ReplyDelete
  2. kak sya pun nk mohon gak ler nanti...

    ReplyDelete
  3. tahniah,wan pon lama jugak apply baru dapat =)

    ReplyDelete
  4. tahniah lin dah diapprove...gunekanlah sebaiknye web tu.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...