Sayangnya...tak tahu mana..

Beberapa minggu lepas, Lin ada order satu cardigan kaler hitam. Sangat cantik dan ala2 jaket...new FOS punya..Murah jerla beli. RM13 jer. tak penting harga tu janji lawa dan sedap dipakai! Baru pakai 2x tau pastu semalam terasa nak pakai lagi...cari punya cari tak jumpa! dah abeh selongkar semua tempat satu umah ni tak jumpa jugak! sangat sedey...asyik duk recall jer manerla peginya cardigan tu...sebelum tu mak saya punya tudung ada jugak hilang! baru pakai sekali jugak...mak pun dah merata cari tudung tu tak jumpa jugak! Kali ni saya pulak yang hilang cardigan. sayang giler dengan cardigan tu. Ari semalam jugak saya ada order online 3helai cardigan...tapi saya nk cardigan yang hilang tu...nak tengok tak macamner rupanya? 



cantik sangat in real! seme member cakap camtu...sedeynya bila hilang...mujur ada pengganti cardigan yang hilang ni. Tapi tak secantik kat atas...kain lagi lembut cardigan hilang tu.



~google~
rasa nak menangis bila barang yang kita sayang hilang kan. Tapi saya nangis tak kuar pun air mata!huhu



5 comments:

  1. sayang nyer nanti jumpa lah tu lyn , selalu barang nih kita cr tk jumpa tk cari ade pulak!!

    ReplyDelete
  2. ati da slalu brg ilang. smpi da brape sedih sgt dah.. huu~

    ReplyDelete
  3. ciannya...tp nak wat camne...benda dh hilang...sabar yea lynn...

    ReplyDelete
  4. Sabar ye Lynn, takpe cari pelan2 macam Kak Yong cakap maybe salah letak kot:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...