Saya Mahu Ditegur Eyriqazz"


sila tegur blog picisan saya ni yer bro...

TQ...

SEGALA TEGURAN AKAN DIJADIKAN LANDASAN UNTUK TERUS MAJU KE HADAPAN MACAM BRO!

Kalo korang rasa hendak ditegur jugak, sila klik banner macho kat atas tu yer...
Kena buat syarat seperti yang diperintahkan..hihi


saya mahu ditegur oleh GTO sbb saya nak tahu jugak pro n cont blog saya ni pada sudut pandangan bro...

4 comments:

  1. oh kena wat entry ingat kan main tinggal url jer..wakaka...nak jugak haaa

    ReplyDelete
  2. berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

    http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

    ReplyDelete
  3. As Salam,

    Inilah teguran saya :

    1)Nama blog OK.Senang ingat,senang dieja.
    2)Header Ok...Mungkin boleh adjust n kasi cantik lagi...
    3) Ruangan entry agak sempit .Lebih2 lagi 3 column bila menggunakan google chrome ni.
    4) Banyak widget dan nampak kurang kemas especially di belah sidebar.
    5)Font agak kecil. Template blog mungkin boleh ditukar. Nampak agak kurang user friendly...First impression important untuk menarik loyal readers..
    6)gambar di blog agak kecil..kurang teruja dan jelas..

    P/s : salah silap harap maafi,segala teguran hanyalah pandangan peribadi

    ReplyDelete
  4. @Eyriqazz
    ok..noted..mmg berhajat nk tukar template ni...sdg cari masa dan mood..anyway..thanks a lot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...