Perhatian kepada nama-nama tersebut

Assalamualaikum.
sepertimana korang dah sedia maklum, my 3rd GA dah tamat aritu lagi. Pengumuman pemenang pun dah di buat. Jadi, sesaper yang masih belum tengok entri pengumuman tu sila RUJUK ENTRI PENGUMUMAN PEMENANG ni yer.
Lin bagi masa sehingga hari Sabtu bersamaan 2 April ni untuk memberikan detail2 supaya penghantaran cenderahati boleh dibuat pada hari Isnin minggu depan. Nak buat sekaligus semua sekali beserta exchange FM untuk Myra...Sori yer Myra lambat pos tuk awak...


Jika Lin masih belum menerima maklumat anda, Lin mintak maaf terpaksa menggugurkan anda daripada senarai penerima cenderahati tu. Bleh buat untuk next GA lak..hehe...Lin akan send email jugak dan post kt shoutmix psl ni.


Setakat ni, Lin baru menerima 9 email daripada anda.


harap maklum...

4 comments:

  1. Lynn, Myra dah emel tau.. :)

    FM sampai tak lg??? :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang berjaya...

    ReplyDelete
  3. sis..ifa dh email..sis dpt x?

    ReplyDelete
  4. rasanya me dah emel..konpius pulak..bagi kat sini lah..ngee..

    haszuraidah ishak
    lot 250
    kampung atas pinggir
    17030 pasir mas
    kelantan


    0139655239 (no tepon my mum)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...