Payment Pertama Dari iPanelonline.com

Kali ni nak cerita sikit pasal ipanelonline ni. Setelah saya mendaftar ipanelonline ni pada 24/3/2011 yang lalu, saya dah redeem point ipanelonline ni 3 hari yang lalu.


Mean sebulan ar tempoh masa saya mendaftar! saya hanya tebus 1020 point bersamaan dengan RM10 dan ditukarkan USD masuk akaun paypal. Semalam dapat email kata ada payment received from paypal.


Ini bermakna ipanelonline.com ni bukanlah scam sebab mmg diorg kasi payment tau! Bukannya kena bayar pun kan. Just register pastu nk tambah point tu kenalah jawab survey dan tambah kawan. Cuma, sekarang ni korang kena ada akaun paypal sebab payment bayar kat situ. Just register akaun paypal (ni pun free jugak) pastu nanti bolehlah transfer ke bank. Paypal ni digunakan secara international contohnya urusan e-dagang cam ebay tu. So, memang trusted payment through paypal ni. Coz saya pernah menghadiri kursus pasal paypal  ni. Saya nak tunggu banyak sikit baru nak cash out ke bank. Lagipun kalau nak cash out RM400 baru tak kena caj!  Skang ni point dah cukup nk redeem cuma malas lagi...

Kalau masih tak faham LIHAT SINI LANGKAH UNTUK MENDAFTAR.



2 comments:

  1. bestnye..akak juga yang malas nak jawab survei.kadang-kadang bila jawab survei asyik tak menepati je.

    ReplyDelete
  2. dni takde paypal tu liat nak jawab survey heehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...