Malasnya kamu! Ada Ubat tak???

Huhuhu...
bukan kamu tau! Tapi saya...
Saya malas nk menaip entri walaupun idea macam2 kat kepala ni. Nak transfer gambar malas! Kan best ada samsung galaxy tab ker. Ada ipad ker...Entah bilala impianku akan tercapai agaknya.
Saya malas nk update blog ok lagila. Ni nk blogwalking pun hampeh! Setakat 4-5 blog jer saya bw sehari sejak 2 menjak ni tau disebabkan kemalasan tahap maksima!
Trafik pun kian merundum!
Saya sedang dalam proses nk setelkan hal tuisyen dan hal lain2 lagi. Selagi tak setel selagi itula hal blog dilupakan sekejap. Nak join contest pun malas tau. Sedeynya dengan diri sendiri...
Apakah ubatnya kalo malas ni erk???Ada sesaper tahu??

4 comments:

  1. kalau bee kan bee tidur je layan kemalsan nanti dah boring lepak2 malas2 rajin2 lah balik heee

    ReplyDelete
  2. hehehe..samelah kita, tapi akak dilanda kemalasan minggu lepas..skang ni maintain update..ekeke

    dah klik hb..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...