Lot.my : Setup kedai online semudah ABC!

ini adalah sticky post until 31 Mei 2011. Untuk entri terbaru sila scroll ke bawah yer


Lot.my adalah satu aplikasi yang membolehkan para usahawan membuka kedai online lengkap secara percumamudah, dan berkesan.

MENGAPA MESTI LOT.MY
MUDAH
Lot.my dibangunkan supaya mudah digunakan walaupun oleh pengguna yang tiada kemahiran IT yang tinggi. Untuk memulakan kedai online, usahawan hanya perlu daftar, pilih rekabentuk kedai dan iklankan produk.
Semudah ABC untuk membangunkan kedai online anda! Tidak sampai 5 minit pun...
BEBAS
Dengan Tema-Tema yang disediakan, usahawan boleh menukar paparan kedai online dengan mudah, Setiap modul juga boleh disembunyikan atau dipaparkan mengikut ciatarasa pemilik kedai Lot.my.
CANTIK
Beratus-ratus Latar Belakang yang cantik disediakan. Usahawan hanya perlu membuat pilihan yang sesuai, mengikut kesesuaian untuk dipadankan dengan tema kedai dan produk. Usahawan juga boleh memasukkan logo atau banner sendiri.
Contoh kedai online yang telah dibangunkan di lot.my
PANTAS
Tiada pembelian domain, konfigurasi server, muatturun perisian, atau apa jua keperluan kompleks lain untuk menggunakan Lot.my. Lot.my dihostkan berasaskan web dan pendaftaran boleh dibuat dalam 5 minit sahajadi www.lot.my.
PERCUMA
Tidak perlu risau tentang kos yang tinggi, kerana Lot.my adalah percuma. Tanpa membayar 1 sen pun, usahawan boleh membuka kedai online sendiri dan mula menjual dengan serta merta. Jika inginkan ciri-ciri tambahan, hanya caj minimal akan dikenakan (RM40/sebulan).
SELAMAT
Setiap pemilik kedai akan mempunyai ruang operasi yang selamat. Hanya pemilik kedai yang boleh mengakses ruang operasi kedainya sendiri. Lot.my dibantu oleh sistem sekuriti yang tinggi dan sistem pembayaran yang selamat.
BANTUAN SOKONGAN
Lot.my sangat mudah digunakan. Namun, jika perlu, kami akan membantu untuk selesaikan sebarang masalah yang dihadapi.
LENGKAP
Lot.my menawarkan sistem e-dagang lengkap yang merangkumi fungsi-fungsi utama perniagaan seperti:

  • Sistem KataloG
  • Sistem Pemasaran
  • Sistem Inventori
  • Sistem Bayaran
  • Sistem Dokumentasi
  • Sistem Perhubungan Pelanggan
*************************************************************************************
INFO TERKINI
Lot.My telah dinobatkan sebagai pemenang Best New Media Application Anugerah NEF-Awani. Anugerah tersebut disampaikan kepada Lot.My di majlis ICT NEF-Awani Awards oleh YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib Tun Razak.
JOM CREATE ONLINE SHOP DI LOT.MY
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
NAK TAHU PASAL TESTIMONIAL SILA KE SINI


***************************************************************************************
PERADUAN IPAD 4 BLOGGERZ

MAKLUMAT LANJUT DAPATKAN DI SINI

jomlah sertai sekarang sebab peluang untuk menang semua blogger tu sama sahaja..

17 comments:

  1. yong da lama sign up..sampai da terlupa da hehhee

    ReplyDelete
  2. wah bgs la perkongsian lyn ni..cik tom mmg plan nak buat biz share dgn adik..thank ye share link ni n good luck!

    tahniah dah berdomain..cntk nama domain ;)

    ReplyDelete
  3. lin dah ade kedai lot ek?
    hanie dah lame gak setup kedai lot tu walopun lebih aktif di fb skrg ni..blogshop pun dah terkuntang kanting..hee...

    http://pinkmuslimahstore.lot.my

    jemput laa... :)

    ReplyDelete
  4. laa rugi tak tau awal2...dh terbuat blog satu lg utk jualan...kalo tau buat kt situ je..

    ReplyDelete
  5. kakyong pun ade kedai online di lot,my.. tp mungkin sbb kakyong sendiri kurang promosi.. maka ia nya tdk mberi kesan yg bagus utk bisnes.. rasanya blog lebih byk sales dr lot my tu... ekekkeke..

    ReplyDelete
  6. thanks for sharing. lot.my memang cantik2 design dan sesuai untuk mereka yang mahu berniaga online ;)

    ReplyDelete
  7. pernah gak dengar benda alah ni b4, memang bagus

    ReplyDelete
  8. pffffttttt

    homaigaddddd!

    kenapa tayang blogshop kat sini.
    ai ni dah lah tak tahan godaan nak membeli. matilah nafsu membeli dah datang.

    hokhokhok

    ReplyDelete
  9. sorry lewat reply hehe... vco masih ada lagi ;)

    ReplyDelete
  10. @nur

    Lyn...wah dah ada kemajuan ek....mantap2.lama x gisini.Thumbs up!

    ReplyDelete
  11. fullamak~~ lyn da advanced la sekarang jelesnyer~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...