Lin order barang kat Hearbeat.my!

Disebabkan lambat sangat nk tunggu cash out, akhirnya tangan ni gatal sangat nk order barang guna earning hb affiliate yang ada tu. Beli photo balloon jer. Yang plg murah dalam banyak2 item... sebab cukup beli mende tu jer. Just nk try heartbeat punya servis caner. Semalam saya order. Tapi masih blum ada feedback ni kat email. Nak sms plak pasni tanya status macammana. Nantikan review saya pasal produk tu yer.
Disebabkan beli sendiri, dapat jugak earning. Kesimpulannya memang tak rugi pun kalau kita mendaftar heartbeat ni.


Korang dah mendaftar ke blum?



KLIK BANNER UNTUK TERUS KE PAGE MENDAFTAR.


3 comments:

  1. dah order..
    nanti dia bagi draft..
    kita ada approved pastu dapat email dah hantar..
    esoknya sampai lah barang tue..

    ReplyDelete
  2. Myra pun ada plan cam nak beli dari GB nie, special foro Mother's day nanti :D

    ReplyDelete
  3. Hanie dah try dah ... boleh tahan laju gak servis HB ni
    hadiah GA utk lin tu dah siap dan dah terima pun,tgh tunggu stok kopi Radix jer..sabo ye ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...