Kesedihan terubat dengan BE Hypp TV

Thank you nuffnang!
Bagi BE baru arini...
mengubat kesedihan hati ini...
sila terjah di entri sebelum ni.


Tapikan naperla seme iklan berminat kat blog contest&giveaway jer erk?
dahla tu kat LR jer nk menempekkan iklan!
Naper taknak tempek kat bahagian header ker...skyscrapper ker...
kan tak perlu nak bersaing sangat..

Apapun saya sangat hepi arini...

6 comments:

  1. waa jeles bee lama tk dapat BE tu :)

    lyn saja je bee tanya hee....pasal lyn dah kawin ke belum , sbb lyn kan ader komen entry bee pasal kenali tahap kesuburan wanita tu :)

    ReplyDelete
  2. jelesh la~ ros tak dapat pown ag~:(

    ReplyDelete
  3. Lin, 'akak dah 2 bulan tak dpt BE.. huhuuu.. sedeih sgt... terus remove..

    now kat blog lama jer.. tu pun dah 1 bulan xde BE....

    ReplyDelete
  4. Sama la kita Lynn dapat BE nie, tp Lynn ada 3 BE menari, Myra 1 je tu kat blog personal, blog CGL xpenah dapat BE pun lg ;)

    ReplyDelete
  5. cik tom dah lama xdpt be..sob3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...