Kerana Eyriqazz, Linazlina.com berversion baru!

Saper yang ada join segmen bro eyriqazz? Tengok SINI. Korang dah kena tegur blum? Lin punya blog dah kena tegur semalam. Nak tahu apakah yang ditegur oleh bro pasal blog ni?

So,pasni Lin akan ambil masa time ada mood ar nak rombak semula layout dan template blog ni agar lebih tersusun dan nak guna 2 column sahaja.
Kawan2 blogger, tegurlah blog saya ni caner...apa pendapat korang? Leh Lin improve lagi pasni. Tunggu mood nk alter blog datang dulu!

6 comments:

  1. wow..bagus! pantas betul ambil tindakan hehehe...

    ReplyDelete
  2. Lin,

    macam yg akak ckp ari tu la..

    1. alihkan sidebar belah kiri ke kanan, maksudnya 2-2 sidebar di belah kanan

    2. besarkan kelebaran template... lin boleh minta tolong syamila utk tweek sikit koding template ni...

    3. ataupun menten 1 side bar ajer.. ;)

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH KAK LYN :)
    best kan sesekali dapat teguran dari sifu blogger. untuk penambaikkan logkita juga. tahniah :)

    ReplyDelete
  4. best kan dah kena tegur blogger otai.. :p

    gitule juge pndpt hanie,hanie mmg kureng sikit skrg nk gune 3 template ni..try stick dgn 2 kolum , alhmdllh masih berjaya sampai la ni..tp sesekala tingin juge nk pakai 3 kolum balik..haih~

    widget,mana yg xpnting sgt tu buleh le dibuang...mmg payah sikit benda ni,jenuh nk follow stail eyriqazz tp xdapek2 lg

    ReplyDelete
  5. betui ckp bro tu lyn , kena tukar layout lain yg lebih menonjolkan entri dan iklan , ruang entri mestilah besar , pastu sidebar mesti sebelah kanan yer utk blog mesra seo , sbb enjin pencari akan mencari dr kiri ke kanan...

    ReplyDelete
  6. cute mum memang nak tukar jadi 2 colum..
    tapi masalahnya tak reti nak buat..
    dulu tempah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...