Ibu engkaulah ratu hatiku : Pilihan Nisa Comel

Setiap kali si kecil itu balik, mesti sibuk masuk bilik maklong dia. Pastu suruh pasang lagu dia ni. Nak tau tak lagu apa? Tak semua iklan yang dia suka. Tapi lagu ni memang dia minat. Erm...Siap ikut lagi tau. miming jerla. Goyang2 kepala lagi.hehe..Tapi tak amik plak video dia tengah layan lagu...Kita layan video ni jerla yer.



ibu...ibu...engkaulah ratu hatiku...
Bila ku berduka...
engkau hiburkan selalu...


3 comments:

  1. serius nadia suka sangat iklan tuh...tersentuh naluri keibuan....huhuhuh

    ReplyDelete
  2. beshnye ada anak... :)




    masih single, hanya boleh berangan :P


    (sambil tongkat dagu & senyum sorang2)

    ReplyDelete
  3. sama macam my little cousin...suka lagu tu....tapi sekarang ni dah pandai layan lagu korea n maher zain jugak...


    New Entry: SHOPHOUSES + STADIUM + PREDUENTIAL = PENING

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...